3a Jornada Lliga Nacional

3a Jornada Lliga Nacional

23/05/2019, 07:05 / 0 comentari(s)

Aquest passat dissabte dia 9 de Juny la Fandjudo ha realitzat la darrera jornada de la Lliga Nacional, a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella.

La participació en aquesta jornada ha estat d’uns cent judoques del país, aplegant totes les categories de base entre 8 i 16 anys.

Després dels resultats de les tres jornades, el club de judo Ordino s’endú la primera plaça de la classificació, amb 128 medalles en total i 57 ors.

En segon lloc, el club de judo Hantei ha obtingut 10 medalles d'or.

En tercer lloc, el club de judo de Canillo ha aconseguit 6 ors.

I finalment, el club de judo Ippon i el club de judo Sant Julià un or cadascú. 

La Fandjudo ha fet entrega de les últimes peces del joc del Memory que ha creat per aquesta temporada, i que els nens esperaven amb il·lusió.

També ha participat en un projecte solidari, on ha demanat a les diferents famílies dels judoques la seva col·laboració per a fer arribar material esportiu i quimonos al “Proyecto futuro” de Puerto Rico.

La Fandjudo fa una bona valoració de la Lliga Nacional en la temporada 17/18, sobretot la darrera jornada, gràcies a la innovació de realitzar-la a l’aire lliure, aprofitant l’encant de les nostres muntanyes d’una banda, i de la Casa de la Vall de l’altra.

 

 Resultats