El Torneig internacional Copa de Govern celebra la 33a edició, amb un caràcter internacional. La Concentració Nacional de base, és un projecte que va iniciar la Fandjudo fa 6 temporades, amb la participació de tots els clubs d’Andorra i on se celebrarà l’activitat final, on es busca oferir una activitat esportiva i lúdica per donar resposta a tots els judokes en edat escolar, siguin competidors com esport-salut. Comptarà amb la participació del judokes andorrans i de diferents comunitats autònomes d’Espanya (Catalunya, Aragó, València, Madrid, Navarra i País Vasc) i les regions més grans de França (Occitanie, Aquitanie i Provence-Alpes Côte d’Azur). Les categories d’edat seràn de junior i sènior (+17 anys).

La competició es desenvolupa tant en categoria masculina com femenina, el judo és un esport on destaca la paritat entre categories femenines i masculines ( 14 categories de pes, 7 categories masculines i 7 femenines). De forma paral·lela al Torneig Copa de Govern es realitza una competició per als judokes andorrans d’Special Olímpics, potenciant la inclusió d’aquests esportistes, fent combats entre ells mateixos i amb judokes sense cap discapacitat. El diumenge es realitzarà la concentració nacional de base, és un projecte que va iniciar la Fandjudo fa 6 temporades, amb la participació de tots els clubs d’Andorra i on se celebrarà l’activitat final, on es busca oferir una activitat esportiva i lúdica per donar resposta a tots els judokes en edat escolar, siguin competidors com esport-salut. En total durant tota la jornada passaran per les instal·lacions dels Serradells més de 400 esportistes amb els acompanyants respectius. 

HORARIS:

El torneig es celebrarà el dissabte 26 de març de 2022 en jornada de tarda (les eliminatòries començaran a les 15 h, les finals a les 18 h i la remesa de recompenses a les 19 h

El diumenge 27 de març se celebrarà la concentració de base a les mateixes instal·lacions, de les 10 fins les 13 h.

Leave A Comment