Entrenament federatiu / Lliga Nacional

Entrenament federatiu / Lliga Nacional

28/02/2021, 22:02 / 0 comentari(s)

La Fandjudo va aprofitar les habituals sessions d'entrenaments federatius del divendres per fer un entrenament diferent.

Es va dur a terme un simulacre de competició, tot respectant els protocols de seguretat que la situació sanitària actual requereixen. D'aquesta forma, tant els competidors com els àrbitres i comissaris esportius van poder tornar a tenir les sensacions d'una competició.

En la categoria Mínims, la campiona va ser l'Isona Cerro que va derrotar tots els seus rivals, l'Alejandro Romero va aconseguir l'argent, el Jan Ballesté va ser tercer i el Joan Gilabert amb un clar desavantatge en quant al pes va ser quart.

En la categoria Cadets, el campió va ser en Pol Vidal, el segon en Nil Pou i en Biel Fusté va se tercer.

Finalment, en la categoria Sèniors, el campió va ser en Marc Reig que va fer un plantejament molt bo de cadascun dels seus combats, el segon lloc va ser per en Tarik El-Almi, en David Lescano va aconseguir el tercer lloc i en quart i cinquè lloc van quedar en Karim Nsir i l'Òscar Lopez respectivament.

Els àrbitres van ser la Magda Sánchez, la Laia Porro i en Joan Ramon Balsells, mentre que els comissaris esportius que van participar van ser l'Alda Babi i el David Pellicer.

En Toni Besolí va ser fidel en el seu rol de tècnic.

Cal destacar que es va aconseguir l'objectiu doncs tots van tornar a sentir els nervis típics de les competicions.