Grand Prix de Realmont Júnior-sènior

Grand Prix de Realmont Júnior-sènior

23/09/2020, 06:09 / 0 comentari(s)

Si dissabte la competició era pels judoques de les categories mínims i els cadet, avui diumenge ha estat el torn dels judoques júnior i sènior de prendre part al Grand Prix de Realmont.

S'hi van aplegar una centena de judoques del Sud de França i d'Andorra.

Els representants de la FANDJUDO han demostrat un bon nivell en totes les categories on han participat.

A la categoria femenina 1, l'Alda Babi ha sigut la campiona després d'imposar-se a les seves 3 rivals. 

La Lia Povedano s'ha proclamat campiona de la categoria femenina 2 imposant-se també a les seves 4 rivals.

Pel que fa als nois, el Pere Armenta només ha pogut guanyar un dels seus tres combats de lliga de la categoria masculina 1, no podent-se classificar per la fase final.

A la categoria masculina 2, l'Ivan García guanya de forma contundent els seus 3 combats de lliga classificant-se així directament per la semifinal, la qual perd amb el que finalment serà el campió de la categoria. 

Per la seva banda, Karim Nsir, que també participava a la categoria masculina 2 en una altra lligueta, guanya dos dels seus tres combats i es classifica pels 1/4 de final, combat que guanya talment fa amb la semifinal accedint a disputar la final que malauradament perd.

A la categoria masculina 3, el Marc Reig i el Fabian Ramos guanyen els seus 3 combats de les respectives lliguetes, accedint tots dos a les semifinals. 

En Marc Reig no té sort a la seva semifinal que perd per decisió quedant així tercer i medalla de bronze. 

En canvi, en Fabian Ramos sí aconsegueix passar a la final després d'una semifinal molt disputada. A la final, amb una acció molt ràpida, aconsegueix sorprendre al seu rival i proclamar-se campió.