SC Espanya: Ciutat de Barcelona

SC Espanya: Ciutat de Barcelona

25/05/2022, 14:05 / 0 comentari(s)

L’objectiu amb la participació en aquest prestigiós torneig ha sigut tornar a agafar les sensacions competitives i observar com estàvem amb relació als millors judokes de les diferents comunitats del país veí.

Cal destacar la competició del Francisco Perez (+100) que es va imposar sense cap dificultat a la seva categoria, guanyant amb contundència els dos combats disputats.
Per la seva banda en Marc Reig (-73) aconsegueix una meritòria 5a posició guanyant 4 combats molt treballats i perdent amb el 1r i 3r classificat final.
La Lia Povedano (-63) aconsegueix també una 5a posició perdent de forma molt ajustada amb les finalistes del campionat i l’Oscar López (-73) finalitza 9è malgrat tenir un sorteig complicat.
També va poder tornar als tatamis l’àrbitre Marc Bernadó, participant a diferents finals durant tota la jornada.
 
La resta de l’equip que va participar, van ser l’Alda Babi (-52), Pere Armenta (-60), Theo Rogue i Ivan Llanos (-73), Joël Rossell (-81) i David Lescano (+100) que van poder disputar combats  i seguir progressant de cara a la Copa de Govern que es disputarà a Andorra el dissabte 15 de Maig.