Super Copa d'Espanya Irun de judo

Super Copa d'Espanya Irun de judo

28/10/2020, 20:10 / 0 comentari(s)

Bons resultats dels Andorrans en la primera competició de la temporada amb una 5na posició per part de la Lia Povedano i combats de molt nivell de la resta dels integrants de la Fandjudo.

Lia Povedano -63kg, aconsegueix la 5na posició després de guanyar el primer combat per 2 wazaris (020/000) a Miriam Rubin (MAD) en semifinals perd contra Fatima Ribot (VAL) Campiona d’Espanya 2013. En la repesca s’imposa clarament a la Francesa Benedicte Merle (FRA) per Ippon (100/000). La lluita pel bronze perd en un disputat combat contra Caroline Fresnais (FRA) per immobilització.

Per la seva part l’Ivan Garcia -73kg començava guanyant per la via ràpida a Jon Lemos (PVA) per ippon (100/000) a primera ronda i a segona ronda al català Daniel Cuadrat (CAT) en un combat molt tàctic per sancions al final del combat. a 1/8 de final no pot fer res davant el fort judoka Francès Alexandre Aubry (FRA) que el deixa fora de la lluita per les medalles.

La resta de l’equip Andorrà tot i disputar molt bons combats no aconsegueix passar rondes. Iván Llanos -60kg cau per Ippon en un disputat combat contra el representant de la selecció Colombiana Juan Hernández (COL). Jordi Guilló -73kg, de tornada a la competició perd contra el madrileny Martin Comellas (MAD), un dels joves valors de l’equip Espanyol i finalment Karim Nsir -90kg, acaba perdent un combat que dominava en tot moment davant el Georgià Lasha Kiladze (GEO).

Aquests són uns resultats que demostren la progressió dels judokes Andorrans en un dels tornejos més importants del país veí.